ConsultatieSheado is op een aantal punten van toegevoegde waarde voor de consument met krullend en kroeshaar. Niet alleen is het op biologische en plantaardige basis, men kan ook terecht voor een persoonlijke behandeling of knipbeurt. Uiteraard mag u van Sheado verwachten dat wij niet alleen als merk, maar ook als professionals op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van haar- en hoofdhuidbehandelingen. 

Tijdens de consultaties in mijn salon krijg ik meerdere malen cliënten met een haar- en hoofdhuidaandoening zoals alopecia, psoriasis en seborroisch eczeem. Niet zo gek, want bijna 1 op de 8 heeft langdurig of zelfs hun hele leven te maken met een haar- en hoofdhuidaandoening. Door de toename hiervan, vond ik het noodzakelijk om te beschikken over voldoende en gedegen dermatologische kennis. Naast medici, spelen wij natuurlijk een belangrijke rol in het herkennen en het geven van voorlichting over haar en hoofdhuidaandoeningen. Een uitdaging, want de meeste van mijn klanten hebben van nature kroeshaar, dus een donkere huid. Laat het nu zo zijn dat dergelijke aandoeningen er anders uit kunnen zien op een donkere huid. Aan jou  als haarprofessional om ze te herkennen.

Opleiding
Dit alles was voor mij een belangrijke reden om de opleiding ‘Dermatologie voor Kappers en Haarwerkers’ van U-Consultancy te volgen. De lessen worden gegeven door dermatologen, waardoor ik ervan overtuigd ben dat dit een professionele opleiding is met actuele informatie. Na het afronden van deze opleiding ben ik nog beter in staat om mijn vak uit te oefenen en huid- en haaraandoeningen sneller te herkennen. Ook kan ik mijn cliënten professioneel doorverwijzen naar een huisarts. Dit gecombineerd met mijn specialisatie in krullend en kroeshaar is mijn kennis een absolute meerwaarde, waarmee ik mij van mijn collega´s uit de branche kan onderscheiden.

Kampt u met een hoofdhuid of haarprobleem? Boek nu een consultatie! Alleen in de Sheado Kliniek voor Haarverbetering en Hoofdhuidverzorging. Geuzenstraat 98/ 1056 KH Amsterdam.


Wat houdt een consultatie in?


- De consultatie begint met een inleidend gesprek;
- Daarna wordt de gezondheid van uw haar en hoofdhuid tot in detail bestudeerd;
- Eventuele hoofdhuid- en haarproblemen worden vastgesteld en met u besproken;
- U kunt beginnen aan uw treatment 
--
 
De consultatie duurt ongeveer 25 minuten. Doet u daarna een treatment dan duurt het ongeveer 1,5 uur.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »