Over Sheado

Welkom op de website van Sheado (spreek uit sjeedoo) met producten voor kroeshaar en krullen gemaakt met biologische en natuurlijke ingredienten. Sheado is een haarproductenlijn in 2012 opgericht door Dominique Chantal Snip, schrijfster van het boek Crown of Glory, over alle haartypen met een krulpatroon. De producten zijn speciaal gemaakt voor kroeshaar en krullen. Alle ingredienten zijn zorgvuldig gekozen. Ze bevatten geen minerale olie, sulfaten, siliconen, parabenen en synthetische kleurstoffen. Ze zijn niet op dieren getest en cruelty free. De naam Sheado is een combinatie van Dominique's favoriete ingredient Sheabutter en haar voornaam. 

Over Dominique 

Dominique Chantal Snip (Paramaribo, 1983) werd bekend door haar blog over kroeshaar en krullen www.sheabutter.punt.nl. In 2007 publiceerde zij het boek Crown of Glory, over alle haartypen met een krulpatroon. Daarin beschrijft zij de verschillende krulhaartypen en geeft zij tips hoe met deze haartypen om te gaan. Dominique vertelt in het boek ook haar eigen verhaal. Namelijk dat zij in 2004 al haar gestraigth haar afknipte en verder ging met haar natuurlijk kroeshaar. Ze begon met nog geen 4 centimeter. Zie nu het prachtige resultaat.  Dominique is altijd geïnteresseerd geweest in haarproducten en ingredienten. In haar keukentje mixte ze niet alleen producten voor zichzelf maar ook voor familieleden. Veel van haar recepten staan nog steeds op haar blog. Ze heeft door de jaren heen een speciale liefde ontwikkeld voor het ingredient Sheabutter, afkomstig uit een noot.

Begin 2011 ontwikkelde zij de ambitie om serieus aan de slag te gaan met een eigen haarproductenlijn genaamd Sheado. In 2012 was het zo ver. In juli 2013 opende zij de eerste Sheado Natural Hair Spa & Salon in het centrum van Den Haag, gespecialiseerd in kroeshaar en krullen. Snip doet ook consultaties in de Sheado Kliniek voor Haarverbetering & Hoofdhuidverzorging in Amsterdam. Door haar opleiding 'Dermatologie voor Kappers' is zij gespecialiseerd in- en gecertificeerd om hoofdhuid- en haarproblemen te herkennen. Middels een trichologische analyse worden deze problemen beter zichtbaar. Door haar opleiding kan zij klanten gericht adviseren en behandelen en zo nodig professioneel doorverwijzen naar de huisarts of dermatoloog. 

Onze KVK: 27339793

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »