Veel gestelde vragen

 

Producten en ingrediënten

--

Zijn de Sheado producten 100% natuurlijk? Nee. De producten zijn niet 100% natuurlijk. We proberen ze wel zo natuurlijk mogelijk te maken. Dat betekent dat wij eerder kiezen voor ingrediënten uit de natuur zoals sheabutter en plantextracten dan voor chemische bestandsdelen als minerale olie en synthetische kleurmiddelen. Er zijn echter wel bestandsdelen als conserveermiddelen nodig om de stabiliteit en veiligheid van de producten te garanderen. Deze zijn zorgvuldig uitgekozen en op veiligheid getest en zijn zo mild mogelijk. 

Zijn de Sheado producten getest?  Ja. De producten zijn getest op stabiliteit en veiligheid. De producten zijn niet getest op dieren!

Hoe lang zijn de producten houdbaar? Op de verpakking staat altijd een houdbaarheidsdatum vermeld.

Zijn de producten geschikt voor kinderen? De producten zijn gericht op volwassen, maar kunnen onder bepaalde voorwaarden gebruikt worden voor kinderen vanaf 1 jaar. Doe wel altijd eerst een goede allergietest. Informeer over de allergietest bij uw huisarts of dermatoloog. 

Zijn de producten geparfumeerd? Voor zover mogelijk zijn de producten niet geparfumeerd en ruiken ze naar de samengestelde ingrediënten. Omdat wij gebruikmaken van rauwe en natuurlijke ingrediënten, die niet altijd even lekker geuren, hebben we aan sommige producten een milde parfum toegevoegd. 

Help mijn product ziet er anders uit en ruikt anders. Hoe komt dat? Omdat het om natuurlijke producten gaat waarbij de natuurlijke ingrediënten ook grotendeels met de hand worden gewonnen en bewerkt kunnen de batches verschillen van kleur, geur en consistentie. 

Zijn uw producten geschikt voor veganisten? Niet alle producten, in verband met de honing extract in sommige producten.

Help het pompje werkt niet! Dit krijgen we wel eens te horen. Natuurlijk kan het een keer stuk zijn, maar soms staat het pompje gewoon op vacuüm. Wat doe je?

  • Draai het pompje los van de fles
  • Spoel af met warm water onder de kraan
  • Houd de pomp zodanig dat het buisje in de waterstraal zit
  • Draai en druk aan het bovenste (witte) stukje in de richting van 'open'. Blijf draaien en drukken, draaien en drukken.
  • Het duurt enkele seconden voordat het pompje ingedrukt blijft (dus open gaat). Dat betekent dat alle lucht eruit is.
  • Droog het pompje af voordat je het weer in de fles doet (zorg er wel voor dat er geen water in het buisje zit)
  • Werkt het toch niet? Dan sturen we met alle liefde een nieuwe pomp op.

--

Betaalmethoden

Kan ik veilig betalen via www.sheado.nlJa. Betalen via IDEAL is veilig. Door voor IDEAL te kiezen betaalt u via internetbankieren. Dat is uw eigen vertrouwde omgeving bij uw bank. U kunt het bedrag ook zelf naar Sheado overmaken.

U kunt ook kiezen voor AFTER PAY. Dit betekent dat u achteraf betaalt en rechtstreeks aan After Pay. Zij nemen zelf contact met u op. Niet overmaken naar Sheado als u After Pay hebt gekozen. U moet hun rechtstreeks betalen, anders krijgt u incasso bureau op uw dak van After Pay. Wij zijn hier niet verantwoordelijk voor. Heeft u toch rechtstreeks betaalt aan Sheado? Dan storten wij dat terug. U gaat After Pay gewoon moeten betalen.

Betalen per BANKOVERSCHRIJVING is ook een mogelijkheid. Het kan een paar dagen duren voor dit door ons is ontvangen.

 

Hoe zit het met de BTW? Alle prijzen op de website zijn inclusief 21% BTW. De BTW wordt op de bon apart vermeld, maar er wordt niet apart BTW berekend, dat zit al in de prijs.

-- 

Verzending

Wat zijn de verzendkosten? Pakketpost is 6,75 inclusief 21% BTW. Boeken, kussenslopen en haarkapjes worden per brievenbuspost opgestuurd. Kosten vanaf 2 euro (tenzij u pakketpost selecteert)

Ik heb betaald. Wanneer ontvang ik mijn producten? Zodra het openstaande bedrag op onze rekening is bijgeschreven, maken wij de producten klaar voor verzending. Handgemaakte producten hebben soms een langere levertijd. We vragen u om geduld te hebben. De levertijd kan soms oplopen tot een week.

Welk bedrijf gebruikt u om de producten te verzenden? Sheado maakt op dit moment gebruik van PostNL, DHL en Bobshopper Delivery (alleen voor Amsterdam, Diemen en Amstelveen.

Kan ik mijn producten afhalen bij Sheado? Vanwege Covid-19 vragen wij u om online te bestellen. U kunt dan kiezen voor afhalen. Wilt u ophalen, maak dan eerst een afspraak! Afhalen kan pas nadat uw bestelling op 'verzonden is geplaatst'. Dit betekent dat het klaar staat.


Stuurt u ook naar het buitenland?
Op dit moment versturen we bestellingen naar Duitsland, Belgie en Luxemburg. U kunt bij uw bestelling 1 van deze landen selecteren. Staat uw land er niet tussen? Stuur ons een email naar [email protected] Let op: we zijn niet verantwoordelijk voor eventuele douane en invoerkosten in uw land. Deze zijn voor uw eigen rekening.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »