Oyin Greg Juice

€21,95
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 2 weken

Geef aub in de comments aan of u Greg Juice wilt of Juices & Berries (zoete snoepjes geur.) Is de 1 op dan sturen we de ander. Zegt u niets dan sturen we standaard Greg Juice (lavendel citrus geur). Het is hetzelfde product, alleen andere geur.

Oyin Greg Juice is een verfrissende kruiden spray boordevol humectants als aloe vera, flaxseed en glycerine om vocht naar het haar toe trekken. Het helpt om het haar te ontkiltten en om haarstijlen en dorstige krullen een oppepper te geven. Vanwege de kruidige samenstelling is deze spray ook geschikt als vitamine behandeling voor de hoofdhuid om deze te stimuleren en te verzorgen.

Gebruiksaanwijzing: Gebruik als dagelijkse verfrissende spray op dorstig haar. Volg daarna met de Oyin Honey Hemp Conditioner of Oyin Honey Hair Dew. Gebruik als vitamine bom voor de hoofdhuid een paar keer per week. Ook zeer geschikt voor locs.

Ingredients: Aqueous infusion of shavegrass leaf, lavender buds, nettle leaf, chamomile flower, and red rose petals; organic flax seeds; organic aloe leaf juice; vegetable glycerin; lavender oil, orange peel oil, grapefruit seed extract; citric acid, and love!

250 ML

Na openen gebruik binnen 6 maanden. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen