Crown of Glory

Beschikbaarheid: Op voorraad (11)

Heb je last van droog en pluizend haar? Nu hoeft het niet meer met Crown of Glory, geschreven door Chantal Snip. Crown of Glory richt zich op alle haartypen met een krulpatroon. Je leert op een simpele manier pluizig haar tegengaan en hoe jij een zachte afro kunt creëren. Krulletjes in je afro? Dat is geen probleem. Volg de stappen in het boek Crown of Glory.

Crown of Glory is voor iedereen en multicultureel. Of je nou golvend haar hebt, kroeshaar, krullend haar of gemengd haar. Of misschien heb je slag in je haar of een combinatie van verschillende haartypen. Crown of Glory geeft je inzicht in de verschillende haartypen en leert jou hoe je met je eigen haar kunt omgaan.

Er is meer. Je leert ook hoe om te gaan met het haar van kinderen, wat de belangrijkste do’s en dont’s zijn, je krijgt foto’s van modellen te zien en je leert hoe de overstap te maken van chemisch behandeld haar naar natuurlijk haar.

Chantal wil graag dat mensen zich comfortabel voelen over hun eigen haar. Natuurlijk haar kan altijd en overal gedragen worden. In het zakelijk leven, in de sportschool, tijdens het uitgaan; krullen en kroes zijn mooi! Chantal: “Het is tijd voor mensen om hun eigen haar te leren kennen. Men hoeft niet bang te zijn voor hun krullend en kroezend haar.” Natuurlijk haar is mooi; het is je kroon van glorie.

Wat vind je in het boek ?
-Fotos van modellen met verschillende haartypen
-Basismethoden en basisproducten voor goede haarverzorging
-Hoe de overstap te doen van chemisch behandeld haar naar natuurlijk haar
-Do's en dont's
-Hoe om te gaan met het haar van kinderen
-Verschillende kapsels

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen