Workshop Kind & Kroeshaar een succes

Workshop Kind & Kroeshaar een succes

Onze Workshop Kind & Kroeshaar was weer eens een succes.

Zondag 30 April hadden wij de Workshop Kind & Kroeshaar in Den Haag. Het was weer eens een succes. Moeders en dit keer ook vaders, hebben veel geleerd over hoe ze met het haar van hun kind moeten omgaan. Nu kunnen ze ook thuis het haar van hun kind goed behandelen. 

Wilt u dat ook? Meld u zich dan aan voor de workshop Kind & Kroeshaar van 14 Oktoberbij ons in Amsterdam. 

Aanmelden gaat heel makkelijk:

 • Gaat u naar www.naturalhairacademy.nl
 • Plaats uw workshop in uw winkelmandje
 • Betaal met Ideal om uw plek te verzekeren.

Makkelijk toch? Bent u er ook bij?

Reacties

 1. H.J. van Hussel H.J. van Hussel

  Geeft u nog een cursus kroeshaar vlechten door vaders?
  Als u die nog geeft wanneer is er weer een open plek?

 2. Jorge Salomons Jorge Salomons

  Ik heb vandaag gehoord van dit workshop en wil mij graag aanmelden voor de volgende workshop. Ik ben een trotse vader van twee super mooie donkergekleurde dochters. Voor hun wil ik graag leren zodat ik ook kan bijdragen aan hun schoonheid en verzorging van hun haar. Daarnaast wil ik niet dat ik altijd afhankelijk ben van mijn vrouw om hun haar te kammen of stylen, Alvast bedankt!!!

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.