Wat je moet weten over diepe conditioners

Een diepe conditioning behandeling is een manier om voeding, hydratatie en versterking in het haar aan te brengen. Diepe conditioners werken, afhankelijk van de type conditioner, niet alleen hydraterend, versterkend en verzorgend, maar hebben ook een positief effect op de elasticiteit en vochtgehalte. Ze bevorderen de algehele gezondheid, kambaarheid en handelbaarheid van je haar.

Sommige diepe conditioners bevatten bestanddelen (proteïnen) die helpen om gaten in de haarschacht op te vullen.

--

HOE KIES JE EEN DIEPE CONDITIONER?
Voelt je haar droog en stroef aan en zie je meer haarbreuk bij het kammen, dan kun je het beste een moisturizing diepe conditioner gebruiken. Onthoud dat droog haar breekt. Met een moisturizing diepe conditioner voeg je hydratatie toe wat bijdraagt aan een betere elasticiteit van je haar.

--

Haar dat proteïne nodig heeft voelt behalve droog ook zwak aan. Je merkt dat het veel te elastisch is waardoor het makkelijk breekt. Een proteïne behandeling versterkt het haar, vult de gaten in de haarschacht en verbetert het vocht vasthoudende vermogen van je haar. Als jij vaak tangt, föhnt of kleurt is het raadzaam om proteïne behandelingen onderdeel te maken van je routine.

--

TIPS
- Verschoon je haar met een clarifying shampoo, het heeft geen zin om een diepe conditioner op vuil haar aan te brengen.

- Na het aanbrengen van de diepe conditioner kun je het beste gaan 'stomen'. Hierdoor kan de conditioner goed in het haar trekken. Heb je geen stoom- of droogkap? Wikkel een warme handdoek om je hoofd.

- Vind je het moeilijk om te bepalen wat je haar nodig heeft? Bezoek onze Brandstore voor een consultatie. Wij kunnen precies zien in welke staat je haar verkeert en bieden een passende behandeling zoals bijvoorbeeld onze Moisture Repair of Strawberry Chocolate Protein Fix PLUS.

Reacties

  1. Helma Jansen Lubbers Helma Jansen Lubbers

    Als ik de strawberry Chocolate gebruik na het wassen, moet ik deze dan weer uit spoelen?
    En daarna de deep conditioner gebruiken.
    Of met andere woorden wat is het stappen plan hiervoor.
    Met vriendelijk groet Helma

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.