Toffe kapsels!

Check deze toffe kapsels tijdens de Natural Hair Demonstration Day in Rotterdam.


Eerst werden de modellen uitgebreid gewassen met de Sheado Green tea & Chamomile Shampoo. Daarna gingen ze onder de stoomkap voor een verwensessie met de Sheado Sheabutter & Raspberries Deep Condtioner. Met de conditioner in het haar werd het haar ontklit en uitgekamd. Op de voorgrond zie je Chiquita Esajas, eigenares van Kapsalon First Class Hairstylers.

Model: Lavon (haartype 3b en 3c)

Product: Sheado Honey Love Hairmilk. Werkwijze: De hairmilk werd per deel op pas gewassen haar aangebracht. Haar krullen werden mooi gedefineerd door de hydraterende en licht fixerende eigenschappen van de hairmilk. De ene zijkant van haar haar werd met de hairmilk glad geborsteld. Ten einde werden haar krullen in een up do gedaan.

Model: Shaniqua (haartype 3b)

Product: Sheado Honey Love Hairmilk en Sheado Liquid Gold Hairbutter. Werkwijze: Haar krullen werden goed gehydrateerd met de Honey Love Hairmilk. Achter werd een mooi kwie kwie ba (cornrow patroon (naar boven) gevormd. Voor werd de hairmilk als setting lotion gebruikt en werden er papiloten ingedaan. Na een uur onder de droogkap werden de krullen gevormd door de papiloten gesepareerd met een beetje hairbutter. Beautiful!

Model: Jo-Anne (haartype 4b)

Product: Sheado Honey Love Hairmilk en Sheado Liquid Gold Hairbutter. Werkwijze: Na het haar gewassen en uitgekamd te hebben werd de Honey Love Hairmilk als moisturizer en setting lotion in het haar gesmeerd. Daarna werden er papiloten ingedaan. Bovenaan iets grotere papilote om een hanekam effect te creeren. Omdat Jo-Anne dik haar heeft was haar haar na 2 uur onder de droogkap gereed voor de verdere styling. De krullen gevormd door de papiloten werden gesepareerd met een klein beetje hairbutter. Het eindresultaat is een stoer krullenkapsel die elke tiener wel goed zal staan!

Meer foto's van de Natural Hair Demonstration Day op onze facebookpagina.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.