Haartips

The Pompadour

Wist je dat de pompadour vernoemd is naar Madame de Pompadour (1721-1764), maîtresse van Koning Louis XV. Heel veel naturals doen deze haarstijl. Hier ook mijn versie! Het is chique, stijlvol en eigentijds.

Salonverslag

Andelisha kreeg deze week een protective style in de Sheado Brandstore. Dit betekent dat haar eigen kroeshaar een tijdje beschermd is met nep haar. Haar moeder wil het haar van Andelisha 2 weken rust gunnen. Eerst werd Andelisha's haar gewassen en geconditioned met de Green tea & Chamomile Shampoo en Sheabutter & Raspberries Deep Conditioner.

Haarstylist Alejandro Blijd loves Sheado

Ken je dit prachtig kapsel van Sylvana Simons voor de recente Coiffure Awards? Niemand minder dan Alejandro Blijd was verantwoordelijk voor dit schitterende resultaat! Alejandro is fan van onze Honey Love Hairmilk en gebruikt de Sheado producten op het haar van zijn klanten.

De perfecte twist out met je kroeshaar

De perfecte twist out is vol van structuur, niet droog, heeft goed gevormde krullen en is bouncy (veerkrachtig). Een twist out is het kapsel waarbij twists uit elkaar zijn gehaald zodat je twee gevormde krullen hebt. De twist out is al jaren mijn favoriete kapsel, omdat ik er weinig voor hoef te doen. Ik volg standaard deze stappen: