Haartips

Alles over sealen

Online magazine My Black Hair vroeg aan mij wat ik vond van de controverse die is ontstaan over sealen, het aanbrengen van een olie of hairbutter bovenop je moisturizer. Een methode die wordt aanbevolen voor kroeshaar en krullen omdat deze haartypen droger zijn van nature.

How to achieve multiple day hair

Het is altijd weer een uitdaging om je kapsel dagen lang mee te laten gaan zonder een protective style te doen. Een protective style is een haarstijl waarbij je haar niet los zit. Bijvoorbeeld twists, vlechten of crochet curls. Je zorgt ervoor dat je bij het slapen gaan je kapsel bedekt met een satijnen doek, waardoor het wel 2 weken goed kan zitten.

Review: Strawberry Chocolate Protein Fix

Via Intagram liet ik weten aanwezig te zijn geweest bij de product launch van Sheado op 12 oktober 2013, waarbij er twee nieuwe producten aan het bestaande assortiment werden toegevoegd: de Strawberry Chocolate Protein Fix en de Tropical Juice Detangler & Scalp Stimulator.

Protective Styling hoeft niet saai!

Leuk vonden we het toen we werden benaderd door Kapperswebsite WieWatHaar of wij niet mee wilden doen met hun rubriek Metamorfose. We mochten een eigen model geheel naar eigen smaak een make over geven. Het resultaat mochten we met de lezers delen. Ook mochten we een behandeling in de Sheado Brandstore weggeven.