Sheado Succes Story: Amanda!

Sheado Succes Story: Amanda!

Ik zocht een goed leave -in. Die heb ik bij Sheado gevonden.

Voordat ik Sheado leerde kennen was de grootste uitdaging van mijn haar, het vinden van een goede leave-in conditioner die zorgt voor een mooie krul definitie. En die heb ik bij Sheado echt gevonden. Als het om Sheado gaat ben ik het meest blij met de klantvriendelijkheid en de professionele service in de salon. De Sheado salon in Amsterdam heeft ook een prettige uitstraling en de behandelingen worden zeer zorgvuldig uitgevoerd. De producten van Sheado zijn op hun beurt ook perfect voor mijn haar. Kortom dus echt een totaal plaatje, wat je dus niet meer zo vaak ziet in salons. Bij Sheado filiaal in Amsterdam probeer ik om het half jaar terecht te komen voor punten knippen en of deep treatments. Momenteel gebruik ik de Honey Love Hairmilk en de Golden Liquid Hairbutter. Mijn grootste uitdaging is voor het grootste deel nu wel opgelost. Ik ben alleen nog opzoek naar een goede haarmasker die ik 1x in de 2 weken kan gebruiken.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.