Sheado loves Lady Africa

Het klopt dat Dominique Chantal Snip, eigenares van Sheado vier weken lang in september te zien was in het programma Typisch Nederlands van Jeroen Pauw op NPO 1. We ontvingen veel reacties. Opmerkelijk waren de reacties omtrent Dominique's kledingstijl.


Typisch Nederlands is een sociaal experiment van Jeroen Pauw waarin acht Hagenaars van diverse culturen een paar dagen in een landhuis met elkaar proberen samen te leven. Ook nemen ze een kijkje in elkaars leven. De bedoeling is of je ondanks alle cultuurverschillen, opvattingen, meningen en geloofsovertuigingen een echte kleine multiculturele samenleving kunt vormen. Een beetje zoals het is in Den Haag. En kunnen deze ervaringen vertaald worden naar de huidige samenleving die steeds maar meer multicultureler wordt? Dominique wist zich niet alleen te onderscheiden vanwege haar uitgesproken mening over racisme, discriminatie, de wijze waarop wordt omgegaan met het Nederlandse koloniale verleden en de figuur zwarte piet, ook haar kledingstijl bleef niet onopgemerkt. We ontvingen veel telefoontjes met de vraag waar die prachtige jurken en kettingen vandaan komen.

Lady Africa!


Sinds het bestaan van deze ondernemening is Dominique fan. Lady Africa verkoopt kleding van Afrikaanse designers en is echt de plek om je eigen stijl te creeren. Sinds dit jaar heeft Lady Africa ook een winkel aan de Denneweg 21A in Den Haag (niet zover van de Sheado Natural Hair Spa & Salon aan de Javastraat!). Kijk eens op www.lady-africa.com. Dus als je net zulke leuke jurken zoekt zoals Dominique die aanhad in Typisch Nederlands dan weet je waar je moet zijn. De foto's zijn screenshots van de afleveringen.

 

Typisch Nederlands kent 4 afleveringen en is terug te zien via DEZE LINK


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.