Salonverslag

Andelisha kreeg deze week een protective style in de Sheado Brandstore. Dit betekent dat haar eigen kroeshaar een tijdje beschermd is met nep haar. Haar moeder wil het haar van Andelisha 2 weken rust gunnen. Eerst werd Andelisha's haar gewassen en geconditioned met de Green tea & Chamomile Shampoo en Sheabutter & Raspberries Deep Conditioner.

Daarna werd het grondig ingesmeerd met de Honey Love Hairmilk. Het is belangrijk om het haar een goede behandeling te geven alvorens er nep haar in te doen.

Kapster en Sheado Hairstylist Gwendolyn Snip maakte een prachtige cornrow creatie. Dit is het eindresultaat. 

Dominique Snip, eigenares Sheado en Sheado Brandstore, bij de balie.

Eerder kreeg Joan de Strawberry Chocolate Protein Fix, een van de Sheado Signature Treatments. Joan's haar is super gezond, maar ze wilde zichzelf gewoon verwennen. De Strawberry Chocolate Protein Fix is speciaal ontwikkeld voor beschadigd en overbehandeld haar, maar speciaal voor Joan hebben we het recept aangepast. Ook als je haar gezond is, is het verstandig om zo nu en dan een proteine behandeling te doen voor een goede protein/moisture balance.

Joan na de behandeling: "Lekker zacht hoor. Ik hou van mijn krulletjes. Wat een verwennerij".

Dorrenstroy kwam ook, maar dan voor de Moisture Repair behandeling. Tussenstijds moest zij een parkeerkaartje kopen, dus liep zij met een handdoek gewikkeld de winkel uit. Het was voor haar een totale verrassing toen zij een compliment kreeg van een hele vriendelijke heer! Dorrenstroy hierover:  "Vandaag een heerlijke behandeling gehad bij SHEADO(natural hairsalon)in Den Haag! Mijn hoofdhuid en beschadigd haar zijn flink verwend door Dominique Chantal Snip en Gwendoline, bedankt dames! Met een handdoek om mijn hoofd gewikkeld ging ik ff naar de parkeermeter, kreeg ik toch een compliment van een aardige meneer! Dus voor mij geen badhairday meer in de toekomst!".

Eerder kreeg Christine met haar prachtige blonde krullen ook een behandeling van ons!

Christine kreeg de Sheado Moisture Repair Treatment voor haar droge blonde krullen. Ze was zo tevreden na de behandelin?g. "Het voelt lekker luchtig, anders dan ik gewend ben!". 

Ook jezelf laten verwennen? Bel ons voor een afspraak.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.