Protective Styling hoeft niet saai!

Leuk vonden we het toen we werden benaderd door Kapperswebsite WieWatHaar of wij niet mee wilden doen met hun rubriek Metamorfose. We mochten een eigen model geheel naar eigen smaak een make over geven. Het resultaat mochten we met de lezers delen. Ook mochten we een behandeling in de Sheado Brandstore weggeven.

Dus gingen we aan de slag. Ik dacht na over een thema dat het beste zou passen in deze tijd van het jaar. Protective Styling! Want hoe kouder het weer, hoe beter het is om je haar in te pakken. Het dragen van beschermende haarstijlen zorgt ervoor dat je haar minder snel uitdroogt door de gure winden en doordat we de verwarming aan hebben. 

Keshia is in het bezit van een mooie afro die zij vaak los draagt. Zij kreeg in de Sheado Brandstore een Wash & Deep Condition met onze Green tea & Chamomile Shampoo en Sheabutter & Raspberries Deep Conditioner. Daarna werd haar haar behandeld met onze Liquid Gold Hairbutter en Honey Love Hairmilk. Het kapsel is een combinatie van cornrows en een funky twist out!

Zo zie je dat protective styling niet saai hoeft te zijn. Je kunt veel meer doen dan twists en vlechten alleen. Je kunt ook hele mooie creaties maken die het beste bij jou passen!

Dank aan het make over team:

  • Make up artist: Jillz Olivieira 
  • Haarstylist: Gwendolyn Snip van de Sheado Brandstore
  • Fotograaf: Long Joy Photography
  • Powered by: Sheado!

Reacties

  1. joce joce

    dag Sheado, Laatstelijk heb ik middels uw website de producten wat verkent omdat ik perse op zoek was naar loepzuivere natuurlijke haarverzorgingsproducten. Ik kwam zo op de website Sheado en besloot na enige verkenning de producten aan te schaffen. Ik zou dus na een tijdje gebruik aangeven hoe het bevalt. Mijn haar zou ik beschrijven als krullend, nogal pluizig, dikke draden, regelmatig gevoelige hoofdhuid. De streng voeld soepel aan en de punt voeld droog/dorig. Vraag aan u is of het nodig is de punt af te knippen waardoor de lengte inkort. Is haarpunt afknippen bepalend/bevorderend voor de groei? Wat veroorzaak de droge punten? Ik streef zvm naar groeibehoud i/d lengte. Nu is het gem +-12 cm. Graag uw advies hierbij.dank en vr. groet

  2. jocelyn jocelyn

    dag Sheado, Laatstelijk heb ik middels uw website de producten wat verkent omdat ik perse op zoek was naar loepzuivere echt natuurlijke haarverzorgingsproducten. Ik kwam zo op de website Sheado en besloot na enige verkenning de producten aan te schaffen. Ik zou dus na een tijdje gebruik aangeven hoe het bevalt. Mijn haar zou ik beschrijven als krullend, nogal pluizig, dikke draden, regelmatig gevoelige hoofdhuid. De streng voelt soepel en de punt voeld droog/dorig aan. vraag aan u is of het nodig is de punt af te knippen waardoor de lengte inkort. Is haarpunt afknippen bepalen/ dus bevorderend voor de groei of niet? Wat veroorzaak de droge punten? Ik wil graag zvm groeibehoud i/d lengte. Nu is het +-12 cm. Graag uw advies hierbij.dank en vr. groet

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.