Opheffing huidige lijn

  • Geplaatst op
  • 0

Opheffing huidige lijn/lancering nieuwe lijn

Update van de directie.

U heeft allen gehoord van de Brexit. En u weet dat we onze producten produceerden in de United Kingdom. Vanwege de Brexit en de nadelige gevolgen voor ons bedrijf verhuizen we naar een nieuw laboratorium in Nederland. Het is voor ons onmogelijk om de huidige lijn identiek te herstarten bij ons nieuw laboratorium. Ook al zijn de recepten identiek. Het kleinste productie verschil kan een ander product opleveren qua viscositeit, geur en resultaat in het haar. Ook blijven sommige ingrediënten vanwege de Brexit moeilijk verkrijgbaar. Gebruik je alternatieven dan heb je weer een volledig ander product. 

---

We hebben daarom besloten om geen tijd meer te verspillen om de huidige lijn voort te zetten. We halen de huidige lijn uit het assortiment. Wat op voorraad is, staat op de website. De rest kunt u niet meer bestellen. U hoeft ook niet ervoor te bellen. Het zal ook niet verkrijgbaar zijn in de Sheado winkels.

 

--

Nieuwe lijn

Later in het jaar lanceren we dus onze nieuwe lijn. Hier is tijd voor nodig. We willen een goed product op de markt brengen, dus doen we geen mededelingen over wanneer we precies lanceren. Er moeten grondstoffen worden getest, er moeten samples worden gemaakt, en het product moet getest worden op stabiliteit. Dit proces duurt maanden. We kunnen u ook niet helpen met alternatieven. 

We danken u voor uw klandizie de afgelopen 7 jaar. De Sheado salons en Academy blijven natuurlijk open. Dit gaat enkel over ons MERK haarproducten. Begrijpt u ons aub goed. 

Houd onze website dus in de gaten voor de nieuwe lijn.

 

Hartelijke groet,

 

Sheado directie

 

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.