Honey Love Hairmilk voor kroeshaar en krullen

De Honey Love Hairmilk is ons best verkochte product. Wist je dat het behalve hydraterende eigenschappen ook een lichte fixerende werking heeft? Dat alles vanwege de biologische honing die erin is verwerkt! 5 uses voor de Honey Love Hairmilk.

Als een moisturizer/leave in conditioner

Een moisturizer voor kroeshaar en krullen is een must. Deze haartypen zijn van nature droger dan andere haartypen. Gebruik de Honey Love Hairmilk om je haar de hydratatie te geven die het nodig heeft. Gebruik het op licht vochtig haar zodat het lekker kan intrekken. De Honey Love Hairmilk is mijn product om twists en vlechten mee te maken. Een greep uit de ingredienten: aqua, sheabutter, avocado oil, aloe vera en natuurlijk  biologische honing. Ook te gebruiken op droog haar.


-- 

Als een detangler/ontklitter

Kroeshaar en krullen moeten zo nu en dan ontklit worden. Daarvoor is de Honey Love Hairmilk ook gemaakt. Het verzacht het haar en zorgt voor meer soepelheid. Smeer een beetje Honey Love Hairmilk door licht vochtig haar. Kam je haar uit met een kam met wijd uitstaande en grote tanden. Begin alijd bij de puntjes en werk rustig naar boven.

-- 

Om je krullen te fixeren

Soms is een leave-in conditioner het enige 'stylingproduct' dat je krullen nodig hebben. Doordat wij in de Honey Love Hairmilk gebruik hebben gemaakt van sheabutter, honing en aloe vera heeft het een licht fixerende werking. Zorg ervoor dat je haar goed is ontklit. Neem een plukje haar en breng met trekkende bewegingen de Honey Love Hairmilk aan. Je zal zien dat je krullen goed gevormd zullen zijn en je pluisjes zijn weggewerkt. Je hebt daarna geen stylingproduct meer nodig. Model Lavon is overtuigd:

Om 'second day hair' te verfrissen

Je haar heeft wat verfrissing nodig. Een beetje Honey Love Hairmilk gets the job done! Ik gebruik het bijvoorbeeld om de puntjes van mijn twist out te laten krullen. Sommigen gebruiken het om pluisjes hier en daar weg te werken of om twists te verzorgen. Het kan allemaal.

-- 

Als setting lotion

Ga je bijvoorbeeld een rollerset doen? Gebruik de Honey Love Hairmilk als setting lotion. Door de lichte fixerende werking blijft je rollerset, twist out, bantu knot out, braid out etc langer in model. Je haar droogt zeker niet hard op! Er zijn dames die de Honey Love Hairmilk met succes gebruiken op hun gerelaxed haar.


-- 

Remember, gebruik een 'sealent' om de Honey Love Hairmilk nog langer in je haar te houden. Zoals onze Liquid Gold Hairbutter of gewoon een lichte olie naar keuze.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.