Honey Love Hairmilk Nieuws

 • Geplaatst op
 • 2
Honey Love Hairmilk Nieuws

Honey Love Hairmilk fans opgelet!

Met succes komen er ook uitdagingen en dit is er zeker 1:

-- 

Vanwege het feit dat 1 ingrediënt, in de kwaliteit die wij willen, op dit moment slecht verkrijgbaar is op de leveranciersmarkt heeft de productie van de Honey Love Hairmilk grote vertraging opgelopen. Hierdoor is het sinds 3 weken niet leverbaar. We stonden voor de keus om een lagere kwaliteit te gebruiken, maar dat wilden we niet. Bij Sheado gebruiken we alleen hoogwaardige ingrediënten. We weigeren hierin concessies te doen. Hierdoor weten we al 3 jaar, sinds ons bestaan, de kwaliteit van onze producten te garanderen.

--

We kozen ervoor om te wachten totdat de juiste versie binnen was. Ons productie- team heeft hard gewerkt om het spoedig binnen te krijgen.

--
Nog even

We zijn blij te vermelden dat de Honey Love Hairmilk naar verwachting in week 22, volgende week, weer verkrijgbaar is in de webshop en in de Sheado Natural Hair Spa & Salon. 

--
We vragen nog even geduld te hebben. We werken hard voor jullie achter de schermen.

--
Sheado

Reacties

 1. sahila sahila

  Beste,

  Ik krijg van ontzettend veel producten die ik in mijn haar gebruik last van eczeem, voornamelijk op mijn voorhoofd. Ook ik ben benieuwd of jullie samples geven of verkopen. Ik ben namelijk benieuwd naar de honey milk leave in. MVG Samira

 2. Brenda Brenda

  Is van deze versie ook kleine proef- en/ of reisverpakkingen verkrijgbaar, zodat ik deze kan testen op mijn krullen?
  Ik wil het product eerst uitproberen vanwege allergische reacties die ik tot nu toe heb gekregen na gebruik van krullenproducten van PIMP en Aunt Jackie.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.