Deep Conditioning 101 voor kroeshaar en krullend haar

Deep Conditioning is een must do voor kroeshaar en krullend haar. Maar hoe kies je een goede conditioner? Wij helpen je erbij.

Deep conditioning 101

Als het gaat om de verzorging van black hair is het gebruik van een diepe conditioner een aanrader. Er zijn verschillende soorten diepe conditioners op de markt. Welke gebruik je en wanneer en wat is een diepe conditioning behandeling precies?Allereerst is het goed om vast te stellen wat een diepe conditioning behandeling nu precies is. Een diepe conditioning behandeling is een manier om voeding, hydratatie en versterking in het haar aan te brengen. Diepe conditioners werken, afhankelijk van het type conditioner, niet alleen hydraterend, versterkend en verzorgend, maar hebben ook een positief effect op de elasticiteit en vochtgehalte. Ze bevorderen de algehele gezondheid, kambaarheid en handelbaarheid van je haar. Sommige diepe conditioners bevatten bestanddelen (proteïnen) die helpen om gaten in de haarschacht op te vullen.

Moisturizing diepe conditioners
Voelt je haar droog en stroef aan en zie je meer haarbreuk bij het kammen, dan kun je het beste een moisturizing diepe conditioner gebruiken. Dat is een diepe conditioner met hydraterende ingrediënten. Onthoud dat droog haar breekt. Met een moisturizing diepe conditioner voeg je hydratatie toe wat bijdraagt aan een betere elasticiteit van je haar. Sheabutter & Raspberries Deep Conditioner.
 

Proteïne diepe conditioners
Haar dat proteïne nodig heeft voelt behalve droog ook zwak aan. Je merkt dat het veel te elastisch is waardoor het makkelijk breekt. Een proteïne behandeling versterkt het haar, vult de gaten in de haarschacht en verbetert het vocht vasthoudende vermogen van je haar. Als jij vaak tangt, föhnt of kleurt is het raadzaam om proteïne behandelingen onderdeel te maken van je routine. Haar dat proteïne nodig heeft, heeft ook moeite met het vasthouden van vocht. Na de treatment zul je merken dat je haar minder droog en zwak zal zijn. Strawberry Chocolate Protein Fix.


Hoe gebruik je een diepe conditioner?
Een diepe conditioner kun je het beste aanbrengen op schoon haar. Gebruik dus eerst een clarifying shampoo om je haar te ontdoen van vuil en ophoping van allerlei producten. Het heeft geen zin om een diepe conditioner op vuil haar aan te brengen. Na het aanbrengen van de diepe conditioner kun je het beste gaan 'stomen'. Hierdoor kan de conditioner goed in het haar trekken. De kap hoeft niet op een te hoge stand. Bij 35 graden gaat een conditioner al dieper in het haar trekken. Heb je geen stoom- of droogkap? Wikkel een warme handdoek om je hoofd. Op de verpakking zal staan hoe lang een diepe conditioner moet intrekken. Spoel je haar na de behandeling goed uit.

Heb je vragen? Bel ons op 070 2203870 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.