Antoinette deelt haar resultaat

Wij ontvangen zoveel leuke reacties van klanten. Ook van Antoinette. Zij begon vorig jaar na een workshop van ons gevolgd te hebben met Sheado. Na 4 maanden merkt zij het resultaat. Haar haar is gegroeid en is lekker gezond, het glanst en het zit heel mooi. Ze is helemaal tevreden met Sheado!


"Na jaren lang wave te dragen, wilde ik wat anders met mijn haar. Relaxen was geen optie, omdat ik daar slechte ervaringen mee heb gehad. Mijn zus bracht mij op het idee om natural te gaan. Ik zag het niet zo zitten. Ik deed veel onderzoek op internet en volgde blogs van verschillende mensen. Maar naar mijn idee had ik niet zoveel tijd om zoveel aandacht aan mijn haar te besteden. Op een of ander manier kwam ik bij Sheado terecht en ging december '12 naar een workshop van Dominique, ik was meteen enthousiast. En mijn goede voornemen was een nieuwe look. Dankzij jou goeie producten kan ik nu al genieten van een mooie bos haar. Dankje Dominique, dit had mijn haar nodig!!"

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.